- Fiocchi d’Avena
- Fiocchi di Farro
- Fiocchi di Segale
- Crusca
- Fette Biscottate
———————- Quinoa
- Cus Cus
- Cus Cus Integrale
- Basmati
- Basmati Integrale
- Riso Bianco
- Riso Thai
- Riso Integrale
- Orzo
- Farro
- Patate
- Pasta Integrale
- Pane Integrale
- Pane di Segale
- Pane di Ezechiele
———————- Gallette di Riso
- Gallette di Mais
- Broccoli
- Spinaci
- Bietole
- Carote
- Cavolo
- Finocchi
PRO
- Acciughe
- Sardine
- Pesce Spada
- Salmone
- Sgombro
- Tonno in Scatola
- Filetti di Tonno
- Tranci di Tonno
- Polipo
- Sogliola
- Baccalà
- Merluzzo
- Carne Macinata di Manzo
- Petto di Pollo
- Petto di Tacchino
- Bresaola
- Fesa di Tacchino
- Speck
- Prosciutto Crudo
- Carne di Manzo
- Carne di Maiale
———————- Albume d’Uovo
- Feta
- Fiocchi di Latte
- Ricotta
- Tofu
- Yogurt Greco
- Parmigiano
- Pecorino
GRASSI
- Mandorle
- Arachidi
- Burro di Arachidi
- Noci
- Nocciole
- Semi di Zucca
- Anacardi
- Cocco
- Avocado
- Grassi del Pesce
- Dark Chocolate
- Tuorlo d’Uovo
- Olive
- Olio EVO
- Olio di Lino
- Olio di Cocco
MISTE
- Lenticchie
- Fagioli
- Ceci
- Fave
- Piselli
- Soia
- Legumi Misti
I always say to people about the mentality of a bodybuilder... you have to have… something has to be triggered inside you. You can’t be normal. You know, you have to have that satisfaction of never being satisfied. Because you always want to be better, you always want a better physique. You have to push yourself beyond limitations. You look at some guys that potentially could be the best physiques in the world, but they don’t have the mental capability to push themselves.
Mentally you have to… you have to be… I think a little crazy. [Jay Cutler]
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